Wie?

Even voorstellen

Ik ben Floor. Ik ben 44 jaar en naast coach ben ik partner van Lodewijk en moeder van 2 kinderen. Samen met ons fijne gezin woon ik in Voorburg en heb hier ook mijn praktijk.

Ik heb rechten gestudeerd en heb daarna 5 jaar als jurist gewerkt in het onderwijs. Aansluitend heb ik 10 jaar in het bedrijfsleven gewerkt, binnen het arbeidsrecht en HR. Als jurist, senior business partner en projectmanager. Nu doe ik HR interimopdrachten bij verschillende (non)profit organisaties.

Mensgerichtheid en verbinding staan bij mij centraal. Mensen begeleiden om inzicht in zichzelf te krijgen en te zien dat ze daardoor keuzes maken die beter bij ze passen, daar krijg ik veel energie van. Ik wilde deze passie een grotere rol in mijn leven geven en daarom heb ik zo’n 3 jaar geleden besloten me nog meer gaan richten op wat ik belangrijk vind: persoonlijke groei van mijzelf en van anderen.

Ik heb een Post HBO opleiding tot professioneel coach gedaan bij de Balansgroep en heb opleidingen gevolgd op het gebied van NLP en intuïtie-ontwikkeling. En ik ben gestart met mijn eigen coachpraktijk FLOOR coaching. Elke dag ben ik blij met mijn keuze!

Waarom?

Ik ben ervan overtuigd dat je een gelukkiger mens bent als je dichtbij jezelf blijft en de dingen doet die echt bij je passen en die je energie geven. Als je je eigen weg gaat. Mijn missie is om mensen dichterbij zichzelf te brengen. Bij wie je echt bent. Hoe meer je je bewust bent van wie jij bent, hoe bewuster je kunt kiezen om te leven op een manier die bij je past. En daar wordt de wereld weer een beetje mooier van. 

    Hoe?

    Door een omgeving te bieden waarin je jezelf kan zijn. Door goed naar je te luisteren en je met behulp van bewezen methodieken inzicht te geven in jezelf. Dit doe ik zonder oordeel, met humor en relativeringsvermogen, confronterend waar nodig, altijd in verbinding, met een beetje hulp van mijn intuïtie en zonder het resultaat uit het oog te verliezen.

    Ik nodig je van harte uit om contact op te nemen voor een eerste gesprek.