Werkwijze

Bij FLOOR coaching start elk coachingstraject met een intake: een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek, waarin we samen onderzoeken wat je wilt bereiken met het traject. Ook kijken we of er een klik is en of we er allebei vertrouwen in hebben om dit traject met elkaar aan te gaan.

Dan gaan we starten. Eerst zorgen we dat je jouw coachvraag, die centraal zal staan gedurende het coachtraject, helder hebt. Ik help je om deze duidelijk te formuleren.

Het volledige coachtraject (8 sessies) bestaat vervolgens uit 3 fases.

Traject

Een coachtraject bestaat bij mij afhankelijk
van je vraag uit 4 of 8 sessies.

De sessies vinden om de 2-3 weken plaats
en duren 1 tot 1,5 uur.

De looptijd van een traject van 8 sessies
is ongeveer 5 maanden.

De coaching vindt plaats in Voorburg
(vlakbij Den Haag).

 

In Fase 1 onderzoeken we wie je bent en wat je kan. We brengen je waarden, drijfveren, kwaliteiten en valkuilen in kaart en je schrijft je (loopbaan)biografie. Je leert jezelf beter kennen.

Met als basis wat we in fase 1 in kaart hebben gebracht, bekijken we in Fase 2 wat je wilt. We kijken ook wat ervoor nodig is om dat te bereiken en we gaan aan de slag met het opstellen van heldere, concrete en haalbare doelen. Dan maken we samen een actieplan om je doelen ook daadwerkelijk te gaan halen.

Fase 3 is de fase waarin je je actieplan gaat uitvoeren. Daar begeleid ik je bij. Tijdens de coachsessies gebruik ik verschillende methodieken om je inzicht te geven, je te begeleiden bij de belemmeringen die je ervaart en om je in beweging te krijgen. Ook geef ik je opdrachten mee voor thuis. Je zult merken dat je in beweging komt en dat je echt stappen gaat maken.

Traject

Een coachtraject bestaat bij mij afhankelijk
van je vraag uit 4 of 8 sessies.

De sessies vinden om de 2-3 weken plaats
en duren 1 tot 1,5 uur.

De looptijd van een traject van 8 sessies
is ongeveer 5 maanden.

De coaching vindt plaats in Voorburg
(vlakbij Den Haag).

 

Voor wie

FLOOR coaching is er voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen en die de regie over zijn of haar eigen leven wil nemen. Coaching werkt goed! Wanneer je echt wilt en bereid bent om naar jezelf te kijken en daar iets voor te doen. Ik vraag van jou een actieve houding, zodat jij via reflectie op je eigen gedrag zelf tot inzichten kan komen. Kernwoorden zijn bewustwording, eigen verantwoordelijkheid en actie.

Wat kun je van mij verwachten

Ik begeleid je op een positieve, oplossingsgerichte wijze. Ik bied een omgeving waarin je jezelf kunt zijn. Afhankelijk van wat er nodig is om jouw doelen te bereiken ben ik voor jou een spiegel, sparring partner of je grootste fan. Zodat er beweging komt in de situatie en je weer verder kunt.

Ik zet hiervoor, naast mijn (levens)ervaring, meerdere bewezen coachmethodieken in.

Het is goed om te weten dat ik geen psycholoog ben en dus ook niet de expertise heb om psychologische problematiek te behandelen.

Voor werkgevers

Inzet van coaching kan ziekteverzuim en conflicten voorkomen. Coaching helpt om werknemers meer inzicht in zichzelf te laten krijgen met als resultaat beter functioneren, meer energie en meer plezier in het werk. Zodat ze zich goed voelen en optimaal kunnen presteren. De huidige ontwikkeling laat zien dat werknemers en werkgevers er steeds vaker voor kiezen om een externe coach in te zetten.

Met mijn achtergrond in het bedrijfsleven en in de non-profit sector als arbeidsrechtjurist, senior HR business partner en projectmanager medezeggenschap heb ik veel en brede ervaring binnen HR. Zowel vanuit de arbeidsrechtelijke hoek als vanuit HR perspectief ben ik goed op de hoogte van de dynamiek in organisaties en tussen werkgever en werknemer. Binnen deze context kan ik mij goed bewegen en houd ik oog voor zowel de belangen van de werkgever als van de werknemer. Hierbij blijf ik integer en betrouwbaar voor beide partijen.

Neem vrijblijvend contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.